cultura

Jazzpera Club

La quarta edició del festival empordanès reunirà Xavi Maureta, Biel Ballester i Névoa amb Vicenç Solsona

Jazzpera, el festival de jazz català del Baix Empordà, concentrarà els tres concerts de la seva quarta edició en un intens cap de setmana, entre els dies 10 i 12 de juny. El festival organitzat per Link Produccions i l'Ajuntament de la Pera ha hagut de reduir la seva programació, per tal de poder donar continuïtat a aquesta iniciativa tot i la difícil situació econòmica. El Jazzpera aposta pel jazz del país i també pel maridatge «entre la música en directe i un menjar de qualitat». El festival estrena aquest any un restaurant per menjar entrepans i tapes en un ambient d'acollidor club de jazz a la fresca.

El Jazzpera 2011 començarà el divendres 10 de juny amb un concert de Xavi Maureta i els seus Animals Exòtics a la terrassa del local social de la Pera, a la plaça de l'església (22 h). El preu d'aquest concert és obert i cada assistent decidirà el que vol pagar. Maureta, prestigiós bateria i compositor, es presenta ara com a cantant, acompanyat per la guitarra de Bartolomeo Barenghi i el contrabaixista Pere Loewe, per interpretar estàndards jazzístics i temes originals amb molta personalitat i bones dosis de sensibilitat.

El dissabte 11 de juny, el Biel Ballester Trio actuarà a la plaça Major de la Pera (22 h, 18 i 20 euros), amb un repertori basat en el jazz manouche o gipsy jazz, com a homenatge a Django Reinhardt en el centenari del seu naixement. A més de Ballester (guitarra solista) completen el trio Graci Pedro (guitarra rítmica) i Leandro Hipaucha (contrabaix). El festival es tancarà el diumenge 12 de juny, vigília de festiu, amb un concert de fados, boleros i cançons diverses a càrrec de la cantant Névoa i el guitarrista Vicenç Solsona al Castell Gala-Dalí de Púbol (22 h, 22 i 25 euros). Hi ha un abonament per als dos últims concerts, per un preu de 35 euros (www.jazzpera.net).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona