cultura

RIPOLLET

L'Escolania de Montserrat ofereix un concert aquesta nit

El recitat està organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell

Els integrants de l'Escolania de Montserrat han arribat aquesta tarda Ripollet on aquesta nit (21h, al Teatre Auditori) oferiran un concert, que està organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

El prefecte de l'Escolania de Montserrat, Sergi d'Assís, ha explicat en roda de premsa aquesta tarda que un dels objectius de l'escolania és “portar arreu la música que es fa a Catalunya”. Per la seva part, el president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Joan Ramon Gordo, ha explicat que aquesta entitat privada “funciona a través de soci, però té una vocació eminentment pública”.

El concert està dividit en dues parts. En la primera s'interpretarà: Germinans Germinabit, Salve d'ecos, Magnificat, Angelus ad Pastores, Moreneta en sou, El cant dels ocells i Nigra sum. A la segona: Rorate coeli, Magnificat, Veni Domine, Surrexit pastor bonus, Ave Maria, Salm 13 i El Rierol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.