cultura

Velasco i Carrasco, junts

La ballarina Marta Carrasco, a més d'apadrinar Alberto Velasco en la proposta que presentarà demà (23.30 h) a Els Jardins de la Mercè, en el marc de Fora de Temporada, també actuarà en el microespectacle d'uns 20 minuts de durada que porta per títol Le petit mort. Es tracta d'un cabaret freak que parla sobre les ganes de fer coses, de com, abans de morir, cal haver-ho fet tot o, com a mínim, intentar-ho. Carrasco i Velasco ja van actuar junts a Temporada Alta fa poques setmanes, en l'espectacle ideat i dirigit per la ballarina catalana No sé si... Velasco també presentarà, demà passat a La Planeta, ¡VACA!, dins la programació del cicle Espais Singulars.

La vetllada a Els Jardins de la Mercè la completaran les propostes Ni te cases ni te embargues, un monòleg de Marta Ossó, que posa en dubte veritats universals desconstruint frases fetes, i el cabaret Con bombo i platillo, de Sara Ychart, que barreja música i humor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA