cultura

Montsià

Les bandes d'Amposta no han cobrat

El grup municipal d'Esquerra d'Amposta (ERC-EA) ha denunciat que les dues bandes de música de la ciutat, la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica, encara no han cobrat els 49.500 euros de subvenció que la conselleria d'Ensenyament es va comprometre a aportar el maig de l'any passat per a cadascuna de les entitats. L'anunci el va fer l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré (CiU), en campanya electoral.

Al juliol, el grup d'ERC va preguntar pel tema en la comissió informativa d'Ensenyament al Parlament i el president de la comissió va respondre que les escoles de música rebrien una bestreta del 75% d'aquesta ajuda compromesa en el transcurs d'aquell mateix mes.

En el ple municipal del setembre, Esquerra va preguntar una altra vegada per l'estat d'aquesta qüestió i la resposta de l'alcalde va ser que el cobrament de les respectives subvencions s'efectuaria durant aquell mateix trimestre. “L'any s'ha acabat i les entitats s'han quedat sense cobrar ni un cèntim. Si aquesta és la fórmula de finançament estable que pregonava l'alcalde, anem arreglats”, va lamentar el portaveu d'EA-ERC, Adam Tomàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.