Art africà, figuratiu i abstracte, a Cyprus

S'hi exposen la col·lecció dels Loeb i obres de Serra de Rivera i Ballesteros

La inauguració de la temporada de Cyprus va reunir una àmplia representació del món cultural, social i polític vinculat a l'Empordà, amb la presència de bons amics de la família Casanovas, propietària de la galeria, com ara el conseller Joaquim Nadal i l'expresident Jordi Pujol. Ahir es van obrir dues de les exposicions: Vintage primitive (fins al 22 de juliol) i la mostra de Serra de Rivera (fins al 30 d'agost), que a partir del 25 de juliol coincidirà amb la de Manolo Ballesteros.

Vintage primitive inclou escultures africanes, realitzades amb fusta i altres materials per artistes de Mali i Costa d'Ivori, que els galeristes parisencs Sonia i Albert Loeb han reunit amb una vocació gairebé pedagògica: «El nostre treball no és només comprar i col·leccionar peces, sinó aconseguir que el públic sàpiga què hi ha darrere d'aquestes peces: temes i mites que són universals.»

Serra de Rivera (1946) mostra a Cyprus el seu treball dels últims dos anys: figures femenines, bodegons i un paisatge empordanès; tot pintat del natural, perquè «la foto és la mort». Aquest estiu també exposarà a la galeria Miquel Alzueta de Casavells. Ballesteros (1965) torna a Cyprus amb olis sobre tela i guaixos i grafits sobre paper que mostren diverses variacions geomètriques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA