cultura

Primera mostra d'art sonor i visual de l'Ebre

Amposta i el delta de l'Ebre es convertiran durant quatre dies en un espai de producció, formació i divulgació de l'art sonor i visual. Més de trenta artistes participaran en la primera edició d'Eufònic, la Mostra d'Art Sonor i Visual de les Terres de l'Ebre, que arrencarà demà a la nit amb una actuació de Teatre Magnètic (autors de la banda sonora de la pel·lícula Los pasos dobles, d'Isaki Lacuesta). S'han programat actuacions audiovisuals d'artistes com Balago, Alba G. Corral i Arbol (el projecte de Miguel Marín, exmembre de Piano Magic i Sr. Chinarro), a més d'intervencions artístiques, tallers de fonografia i taules rodones. Eufònic és dirigit pel músic electrònic Vicent Fibla, sota l'aixopluc del centre d'art Lo Pati.

Durant el certamen també es presentarà el treball resultant de les dues residències artístiques que hi han hagut durant el mes d'agost al nucli urbà de Balaga, al cor del Delta. Es tracta del performer i músic Neil Harbisson, conegut per ser el primer cyborg del món, ja que porta instal·lat un ull cibernètic que tradueix els colors a sons, i la seva col·laboradora, la coreògrafa Moon Ribas. Tots dos van estar una setmana al Delta amb l'objectiu de “convertir en sons musicals els colors del Delta i els rostres de la gent de Balada”. Dilluns presentaran el seu treball a Lo Pati.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.