cultura

Artur Mas agraeix a Lizaran el seu compromís amb l'excel·lència al teatre

El president de la Generalitat remarca que Catalunya ha d'agrair a l'actriu “les seves grans interpretacions i el seu compromís per crear un teatre més excel·lent”

Mas subratlla que la seva carrera ha estat sempre marcada pel compromís amb el país i la cultura

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest dissabte que Catalunya ha d'agrair a l'actriu Anna Lizaran, morta aquesta matinada als 68 anys, “les seves grans interpretacions i el seu compromís decisiu per crear un teatre més excel·lent”. En un comunicat, Artur Mas assegura que Lizaran ha estat “una de les més grans actrius que ha tingut el nostre país” i que la seva mort “ens fa perdre a una persona vital, compromesa i generosa, que s'ha convertit en una de les grans figures de l'escena artística de Catalunya i en una ambaixadora única del teatre i la cultura que es fa aquí”.

Després d'expressar el seu condol en nom de tot Catalunya a la família i als amics de l'actriu, Artur Mas ha destacat que “sense ella, la trajectòria del teatre català, reconegut arreu del món, no hauria estat el que és”. El president català també ha subratllat que “la seva dilatada carrera artística ha estat sempre marcada per un caràcter passional i compromès amb el país i la nostra cultura”.

“Catalunya ha d'agrair les seves brillants interpretacions, però també aquest esperit de contribuir decisivament a crear un teatre més excel·lent”, ha reiterat Mas.