Teatre

S'AIXECA. EL. TELÓ / j.b

Arrenca la segona edició del FITT
El II Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) és una porta oberta als nous talents, representats en diferents llengües, i aplega les noves dramatúrgies d'autors contemporanis de diferents procedències, tant nacionals com internacionals. De caràcter biennal, la primera edició, el 2011, va superar totes les expectatives de públic. A més, el festival representa una fusió entre història i nous llenguatges escènics, ja que obre nous escenaris en espais no teatrals, com ara edificis històrics de la ciutat.
FITT
Festival Internacional Teatre de Tarragona
Direcció: Joan Negrié (Sala Trono)
Dies i lloc: Del 26 al 30 de juny a diversos espais històrics de la ciutat.
Hiperrealisme i ficció
Dos companys d'habitació. Una situació angoixant, una crisi que esclata, una raó per sortir i viure. Una estrella de la música que ha decidit allunyar-se de l'èxit. Un jove que renuncia a la societat. El record d'una noia que els va fer replantejar la seva clausura voluntària. Una festa col·lectiva que domina aquesta residència. Una infermera que juga al gat i la rata amb aquests dos pacients. Una situació universal traslladada a un món concret, a Badalona. Un escenari d'una cambra desballestada que ha estat retallada per poder veure'n les entranyes. El públic mira pel cau del forat. El músic, madur, prova de foragitar el company convençut que encara té temps de disfrutar de la vida, que a ell ja el té desenganyat.
EL CANT DE LA GORGONA
La Ruta 40
Autoria i direcció: Albert Arribas
Intèrprets: Albert Prat, Sergi Torrecilla i Sàskia Giró
Dies i lloc: Fins al 7 de juliol a la Sala Frégoli de La Seca.
‘Penjats' pel circ
Gala final dels alumnes de Trapezi de Moià (la més petita té 5 anys!). La mostra constarà de set números circenses i de música en directe a càrrec de l'acordionista francesa Flavie Louesdon. Tot es basa en tres pols: participació, diversió i creativitat. Aquesta vegada s'ha apostat per una escenografia minimalista, el joc amb els objectes i els elements en escena com a complement de l'acció dels intèrprets i un vestuari que recorda una obra de Picasso.
8A Mostra Trapezi de moià
Escola de Trapezistes
Lloc i dia: A l'Ateneu La Pólvora. Avui, a les 20 hores.
l'últim t6
TNC
Es titula Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach i l'impulsen els autors, directors i actors Nao Albet i Marcel Borràs. Són la darrera peça d'un cicle, el T6, d'autoria contemporània, que ha aguantat 10 anys al TNC. Amb Albertí, vindran noves maneres d'acollir l'autoria.
Lloc i dies: A la Sala Petita del TNC. Fins al 30 de juny.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic