cultura

Abonament anual per digitalitzar els Girona

Els cinemes Girona de Barcelona han creat un abonament anual que costarà entre 30 i 50 euros per obtenir el finançament necessari per a la digitalització d'una de les sales. L'abonament, que permetrà gaudir d'un any de cinema, ja està a la venda, i es pot adquirir com a molt tard aquest diumenge, segons ha informat l'empresa exhibidora.

Amb aquesta iniciativa, els cinemes Girona també esperen potenciar l'assistència de públic. El preu de l'abonament serà de 30 euros per a les persones que el comprin a través de les plataformes Atrápalo i Letbonus, i de 50 euros si s'adquireix a les taquilles.

Si la fórmula és un èxit, els cinemes Girona tindran una part important del finançament necessari per a la digitalització, que és d'uns 60.000 euros per sala. Els Girona han optat per aquesta mena de microfinançament a partir de les aportacions del públic per no dependre de determinades empreses que faciliten la digitalització de les sales, però condicionant la seva futura programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.