cultura

Femení plural, un festival itinerant i eclèctic

Dedicat al tema de la dona i la feminitat, tindrà lloc del 27 de setembre al 6 d'octubre en varis llocs de Catalunya Nord

Del 27 de setembre al 6 d'octubre, el festival Femení Plural proposa espectacles, tallers, conferències i trobades al voltant del tema de la feminitat i del paper de cadascunes de le persones, dones i homes, en el món actual.

En el programa d'aquesta segona edició trobarem un concert de Marc Vella a les Orgues d'Illa de Tet el divendres 27 de setembre, una conferència de Jacques Salomé al Palau de congressos el 28 de setembre, un espectacle poètic i musical titulat Viatge al país de l'Amor proposat per en Jacques Salomé, escriptor-poeta i en Marc Vella, músic i compositor el 29 de setembre , una demostració de la plataforma artística Chindaï, els tallers d'en Marc Vella, Jacques Salomé i d' altres interventors són previstos a Prada i a Los Masos.

Una diada temàtica, el 5 d'Octubre, sobre “el paper de la dona en el mòn vinícola i de la vinya”, col·loquis, degustacions, visita de tres patrimonis dedicats a l'agricultura biològica i un espectacle-restauració biològica Vino Cantabile amb les Bruixes de l'Aglí a Pesillà de la Ribera.

Un mercat biològic artístic i artesanal de Créations Pluriel-les tindrà lloc el 6 d'octobre a Prada per concloure aquest deu dies d'esdeveniments amb nombrosos expositors, restauració, desfilada de moda, conferències i tallers creatius gratuïts i accessibles a tothom.

Femení plural

Del 27 de setembre al 6 d'octubre en diversos llocs de Catalunya Nord.

Informació i reserves:

06 18 36 44 76

[email protected]

http://festival-feminin-pluriel-le.new.fr



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.