Opinió

columna. digital

Diana Riba i Sonia Gómez

Pati de Llibres: un espai afectiu per a la lectura

Pati de Llibres Llibreria infantil i juvenil. C/ Xerric, 22. Sant Cugat del
Vallès. Telèfon: 935831722
[email protected]
http://patidellibres.blogspot.com
http://www.facebook.com/patidellibres


Sembla que va ser ahir quan la Diana i la Sonia, totes dues embarassades i de la mà de l'Elda, vam entrar en un local del carrer Xerric i en arribar al pati es va aturar el món. No sabem què té aquest pati que transmet tranquil·litat i benestar. Hi vam plantar un taronger, que cada any que passa dóna fruits més dolços, i vam començar a donar forma al Pati de Llibres, la llibreria infantil i juvenil de Sant Cugat, concebuda com un espai cultural al voltant del llibre infantil i juvenil on: 1- Venem llibres i altres productes relacionats amb personatges literaris: Petit Príncep, Elmer, Maisy i Erugueta goluda. 2- Fem tallers i activitats familiars perquè la lectura comenci a la llibreria i continuï al tren i a casa, a quatre o sis o vuit mans, llegint junts, adults i infants. 3- Exposem i venem originals d'il·lustració per donar a conèixer il·lustradors que viuen a Catalunya, com ara Anna Llenas, autora de l'àlbum El monstre de colors.

Enguany hem fet cinc anys! Any rere any, els nostres fills i la llibreria creixen junts. Ells són cada vegada més autònoms i nosaltres millorem cada vegada més el servei. Aprofundim en la dedicació a la recerca, selecció i recomanació de lectures adients per a cada client i centrem el projecte en el que fa que Pati de Llibres sigui una llibreria diferent: la recomanació.

L'atenció dirigida a conèixer bé el fons literari i conèixer bé les preferències de lectura i el moment de l'itinerari lector en què es troba cada infant que ens ve a veure és la clau per trobar el llibre adient a cada lector que entra a la llibreria. Els clients tornen a buscar noves recomanacions de lectura per continuar creixent com a lectors i la llibreria creix amb ells.

Així compartim l'alegria de treballar en una feina que ens fa felices: ser llibreteres. I ampliem l'espai adaptant-nos als nous temps: renovem la nostra presència virtual per crear a internet el mateix espai afectiu per a la lectura que oferim dins la llibreria.

Si entreu al web veureu que està en construcció. Treballem per crear una botiga online centrada en la recomanació, tan similar a la llibreria física com la tecnologia ens permet. Hi estem introduint la selecció dels llibres que els lectors de la llibreria llegeixen i regelleixen, les joguines i regals que més ens demanen i una bona tria d'il·lustracions.

Per Nadal podreu veure l'espai de videorecomanacions que trasllada a internet la feina de recomanació que fem diàriament les llibreteres dins la llibreria. A més, el web integrarà l'agenda d'activitats i el blog, actualment http://patidellibres.blogspot.com, on podreu expressar les vostres opinions i fer suggeriments que atendrem amablement les dues llibreteres, Diana Riba i Sonia Gómez.

Liber- drac
Liberdrac patrocina la Columna Digital. L'actualitat creativa, de lectura i de les llibreries vista amb ulleres digitals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor el músic i director d’orquestra Joan García Iborra

Paula Valls, Pau Alabajos i Guillem Roma, actuaran A Peu de Gavarres

Girona
cinema

Push Lab vol convertir Girona en centre neuràlgic de l’audiovisual

Girona
CINEMA

El festival Fic-cat premiarà Antoni Verdaguer i Jaume Cabré

Roda de Berà
Cultura

Mor Manuel Belmonte, poeta i escriptor terrassenc

cultura

Acaba la restauració dels històrics quatre tinglados del moll Oriental del Port

BARCELONA
MÚSICA

Núria Feliu, homenatjada al Palau de la Música

BARCELONA
premi

Carles Durà guanya el premi Roc Boronat

Barcelona

Barcelona dignifica els seus tresors arqueològics romans

Barcelona