cultura

Dotze noves sales de VO a Barcelona

El Grup Balañá inaugurarà el 20 de desembre el Balmes Multicines, un nou complex de dotze sales situat a Sarrià, a la cantonada de Balmes amb Castanyer (per sobre de la ronda del General Mitre), que oferirà cinema comercial en versió original subtitulada. Per al dia de la inauguració, Balañá ven entrades a un euro, que es poden adquirir en el seu web: www.balana.com.

Balmes Multicines disposa de dotze sales en format graderia i equipades amb l'última tecnologia digital. Tenen una capacitat total de 1.661 butaques, repartides la major part en sales amb capacitat per a entre 100 i 200 espectadors. Dues sales disposen de tecnologia 3D, i n'hi ha una, la més gran, amb 234 butaques, que incorpora el nou sistema de so embolcallador Dolby Atmos. Amb el nou equipament, Balañá tindrà a Barcelona 9 multisales, amb 63 pantalles i 13.538 localitats.

Abonament als Girona

D'altra banda, els cinemes Girona de Barcelona han posat a la venda un nou abonament anual, pel preu de 60 euros, que permetrà veure totes estrenes comercials d'aquestes sales durant el 2014. Els cinemes Girona van ser els primers de tot l'Estat a llançar un abonament anual, i van aconseguir vora 3.600 abonats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia