cultura

LA CRÒNICA

Acousters tanca una porta per obrir-ne una altra

  • Acousters, diumenge al Teatre de Bescanó FERRAN GASAU.

El Teatre de Bescanó es va vestir de gala diumenge passat per acollir el darrer concert de la gira d'Acousters. Fa ja pràcticament dos anys que el grup va publicar el seu primer treball discogràfic, Darrere la porta, i des de llavors no ha parat de girar i de créixer. Ara, però, el grup ha decidit aturar màquines i començar a pensar ja en un nou disc, que enregistraran el mes de febrer.

L'últim concert el grup el va voler oferir prop de casa, a terres gironines, i davant d'un públic absolutament fidel. Sentiment i sensibilitat, emocions a flor de pell i prop d'una hora i mitja d'entrega per part d'un teatre pràcticament ple defineixen el fil argumental d'una nit que va provocar una connexió gairebé màgica entre la platea i l'escenari i a la inversa.

Principis donava el tret de sortida al concert i la magnífica veu de la Marta Pérez anava teixint unes cançons que prenien més força que mai. I és que la nit era especial i el grup va voler multiplicar els instruments tot fent que els músics que havien col·laborat amb el grup en la producció del disc pugessin a l'escenari per vestir de gala els temes en aquest concert de cloenda.

Les cançons en català i en anglès s'anaven trenant en un equilibri perfecte. A Gone, el primer tema que van compondre, hi havia la presència de la ballarina Neus Masó, que donava encara més potència a l'espectacle. Ja avançat el concert, Els amants, una de les cançons que més han sonat d'aquest primer disc, feia créixer encara més els ànims d'un públic entregat des de la primera nota.

Amb Darrere la porta i acompanyats per Jana Boades i Laura Mató a les cordes, el concert deixava pas als bisos. El grup aprofitava llavors per presentar Sola, un dels temes que inclouran en el segon disc però que ja fa una mica que forma part del seu repertori de directe. El final del concert, amb La mà i Punts de vista, va provocar l'esclat definitiu del teatre i el públic, que, dempeus, va acomiadar el grup amb tots els honors i tot desitjant poder-lo retrobar aviat amb la presentació del promès i esperat nou treball d'Acousters.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA