Teatre

agenda. d'autor / j.b

Macarena, poesia i artesania
Macarena és l'alter ego de Lídia González Zoilo, artista que ja es va fer un nom en l'escena emergent catalana i de l'Estat espanyol en grups com Amaranto o 96º. El seu treball parteix de la investigació amb la càmera en directe però jugant amb elements ben artesanals, com són els figurins i el joc de perspectives. Aquest llenguatge l'utilitza per a una poesia molt seva, d'un text en primera persona i un bon pessic de sorpresa, tendre i a voltes punk.
that's the story of my life
Macarena Recuerda Sephered
Direcció i interpretació: Macarena Recuerda
Lloc i dia: Fundació Catalunya. La Pedrera. dijous, 13 de febrer. 20h.
Circ a la Fundació Miró
Amb motiu de la festa de Santa Eulàlia, diumenge es presenta a la Fundació Miró Fragments de circ, de la mà de l'Ateneu Popular 9 Barris. L'espectacle, obert al públic, ofereix un tast de circ que inclou malabars frenètics, verticals impossibles i tombarelles. El conjunt de l'espectacle té una durada de 45 minuts. Els diferents números es representen a les terrasses i al Pati Nord de la fundació, fet que permet als espectadors gaudir del circ a l'aire lliure, amb l'edifici de Sert i la ciutat de Barcelona com a teló de fons. El mateix diumenge la fundació ofereix una jornada de portes obertes a les sales de la col·lecció permanent i de les exposicions temporals des de les 10 fins a les 14.30 hores.
fragments de circ
Ateneu Popular 9 Barris
Lloc i dies: Fundació Miró. Dues sessions, a les 11.30 hores i a les 13 hores.
Carles Flavià i el malestar
Si alguna cosa té clara Carles Flavià, un dels íntims de Pepe Rubianes, és que la felicitat és impossible. Perquè hi ha una pila de raons que han dilapidat qualsevol somni de l'estat del benestar. Ara presenta una segona versió més àcida, amb acompanyament al piano i tot convidant que l'audiència se sumi a la juerga. Carles Flavià és un enamorat de la nit i, sovint se l'ha vinculat a Luz de Gas on, per exemple, fa uns anys van muntar uns Pastorets irreverents amb personatges mediàtics al repartiment.
EL ESTADO DE MALESTAR 2
Carles Flavià
Lloc i dies: A la Sala Luz de Gas, tots els divendres de febrer a les 11 de la nit.
fÒRUM de Pedagogia (IT)
Els nous perfils de la performativitat
L'Institut del Teatre organitza el Fòrum de Pedagogia sobre les Arts i les Tècniques de l'Espectacle, l'última activitat acadèmica del seu centenari. El fòrum està concebut com un espai per propiciar la reflexió al voltant de l'estat de la pedagogia de les arts escèniques, especialment en aquells aspectes que formen part de les especialitats que imparteix l'Institut del Teatre: la interpretació en teatre i dansa, la direcció i la dramatúrgia, la coreografia, l'escenografia i la part tècnica de l'espectacle en viu: so, llum i maquinària escènica. El fòrum discutirà sobre les necessitats de l'aprenentatge actual de les arts escèniques i la creació de les condicions perquè les escoles artístiques adoptin la innovació pedagògica.
Lloc i dia: A l'Institut del Teatre. Avui es tanca el Fòrum al migdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.