Teatre

agenda d'autor / j.b

Una ‘road movie' a escena
Txalo Toloza és un performer videoartista que ha treballat per a companyies com FFF de Rogbernat o Sonia Gómez. També ha col·laborat amb els mexicans de Lagartija Tirada al Sol (que aquesta tardor van fer un memorable treball, Montserrat). Fa uns anys va debutar com a artista a l'escenari amb Todos los grandes tienen problemas de piel, que ja es va estrenar a l'Antic Teatre. Ara, presenta, amb la complicitat novament de la sala i també del centre de creació vinculat al Mercat de les Flors, el Graner, Tierra quemada. Es tracta d'un projecte nascut d'una sèrie de documentals atípics que intenta dibuixar la cartografia de fracassos que emmotllen els cossos dels protagonistes. Un mapa erroni ple d'espais durs, àrids, solitaris i precaris, oblidats i rebutjats. Es tracta d'un viatge al Tròpic de Capricorn en una road movie que no avança cap enlloc, entès com un intent fallit de rellegir i comprendre la nostra bitàcola.
TIERRA QUEMADA
Txalo Toloza & Laida Azkona
Intèrprets: Txalo Toloza & Laida Azkona
Lloc i dia: A l'Antic Teatre. Avui i dissabte a les 21h; diumenge,20h.
Un ressopó irlandès
Retorn de la companyia Irish Celtic, amb més de trenta artistes a l'escenari i amb música en directe. Quan fa poc es va celebrar el Sant Patrick's Day, el Tívoli programa una atractiva sessió de danses populars irlandeses amb les melodies d'origen celta, internacionalment conegudes. Entre el repartiment, destaca la presència de Denise Flynn, una professional que va debutar a l'escenari ambquatre anys i que aquest estiu a Dublín va participar en la línia de dansa més llarga del món: l'espectacle Riverdance Gathering va sumar fins a 1.693 ballarins.
the spirit of ireland
Irish Celtic
Lloc i dia:Teatre Fins al 6 d'abril al Teatre Tívoli de Barcelona.
Claqué en una deixalleria
La compantyia Trakatrap estrena Hop! al Sant Andreu Teatre (SAT!) aquest vespre: cinc treballadors comencen el seu dia de feina en una deixalleria. És aleshores quan la rutina es converteix en un joc amb elements tan diferents com l'aigua, la sorra, el plàstic, el metall… i els seus propis cossos. A mesura que avança la jornada, les relacions entre els personatges trobaran situacions íntimes, còmiques i plenes d'energia sota un únic vocabulari universal: el ritme.
HOP!
Trakatap
Lloc i dia: SAT. Avui i demà: 20.30 h; diumenge 17.30 h.
CeNT I CENT
Institut del Teatre
L'Institut del Teatre de Barcelona acomiada el seu centenari avui fent-lo coincidir amb el centenari de la Mancomunitat de Catalunya. Ambdues institucions són fruit d'una mateixa idea fundacional de Prat de la Riba, des de la Diputació de Barcelona, de construcció d'eines que havien de contribuir a fer possible més prosperitat econòmica i més qualitat de vida per a Catalunya. En aquella època es creen l'Institut d'Estudis Catalans i l'Escola Catalana d'Art Dramàtic, fundada per Adrià Gual i origen de l'Institut del Teatre.
Lloc i dia: Dilluns a les 19.30 hores a l'Institut del Teatre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia