cultura

Els Rolling Stones podrien actuar a Falset el 12 de juliol

L'alcalde de la població anuncia que hi ha “una petició formal”

Segons sembla, el motiu de l'actuació és la debilitat dels membres del grup pels vins del Priorat

La promotora Doctor Music assegura que l'únic concert que se celebrarà a l'Estat espanyol és el de Madrid

Sembla una broma, però si realment s'acabava confirmant serà un de les sorpreses de l'any en el món del show business. Els Rolling Stones podria actuar a Falset (Priorat) el proper 12 de juliol, segons ha informat aquest dimarts l'alcalde la població, Jordi Puxeu, a TV3. “No són rumors. Hi ha una petició formal presentada a l'ajuntament i tot just estem en fase d'avaluació”. Segons sembla, el motiu de l'actuació és la debilitat de Mick Jagger i companyia tenen pels vins del Priorat.

La proposta va arribar la setmana passada i, entre d'altres aspectes, preveu una assistència de públic de més de 20.000 persones. “Ho veig francament difícil, però tot això encara està en fase d'estudi”, ha admès. Puxeu s'ha mostrat “encantat” davant la possibilitat que el concert es pugui arribar a produir, però ha insistit que encara cal definir com s'assumiran “els costos derivats”, quines possibilitats “reals” existeixen i si es podria assumir un volum tan alt de visitants.

Puxeu ha afegit que, ara per ara, el consistori no ha desestimat la proposta i que s'està treballant per tancar una reunió amb l'empresa promotora al més aviat possible.

La gira Europe Stones on Fire començarà el proper 26 de maig a Oslo i en principi havia d'acabar el 3 de juliol al festival Roskilde de Dinamarca. Entremig la banda realitzarà 12 concerts més en grans ciutats europees com Paris, Berlín, Viena i Roma. L'espectacular muntatges que el grup porta en aquesta tour obliga a celebrar els recitals en grans recintes. A l'Estat espanyol, només estava prevista l'actuació de Madrid el 25 de juny a l'estadi Santiago Bernabéu i totes les entrades estan exhaurides. De moment, a Catalunya no hi ha cap concert confirmat.

La promotora de l'únic recital confirmat a l'Estat espanyol, Doctor Music, ha assegurat a través d'un comunicat que els Rolling Stones “no oferiran cap concert a Falset” i que l'únic que se celebrarà a l'Esta espanyol serà el de Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA