cultura

Collet: “Ha estat una pèrdua important per a la família 'perica'”

El president de l'Espanyol reconeix que en moltes qüestions no estava d'acord amb José Manuel Lara Bosch

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha expressat a Sevilla, on està concentrat l'equip, el condol a la família del difunt editor José Manuel Lara Bosch, que ha estat “una pèrdua important per a la família perica”.

El mandatari de l'Espanyol ha destacat la rellevància de l'editor per a l'entitat blanc-i-blava: “En la dècada dels 90 va tenir una importància molt gran per al club, des del seu paper com a vicepresident i màxim accionista. Ho sento molt per ell i per tota la seva família”.

Collet ha admès que en moltes qüestions no estava d'acord amb José Manuel Lara Bosch. “No teníem la mateixa visió del club, tant del seu present com del seu futur, però no vol dir que no reconeguem que ha estat una persona molt important per a l'Espanyol”, ha dit. “Jo era dels que pensava que s'hagués pogut implicar molt més, però no se li pot reprotxar res. Tothom fa el que creu més convenient”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.