cultura

El món polític, periodístic i cultural lamenta la mort de l'editor José Manuel Lara Bosch

L'editor Ernest Folch destaca la seva enorme personalitat i capacitat d'influir

Personalitats del món polític, periodístic i cultural han lamentat la mort de l'editor José Manuel Lara Bosch, molts ho han fet a través de les xarxes socials. La seva pèrdua ha sacsejat especialment Twitter, des d'on el president d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, l'ha recordat com “un gran emprenedor i promotor cultural”, i ha explicat que dimarts “havia quedat amb ell” però que no hi va poder anar per culpa d'una gastroenteritis. “Lara no va ser únic per les seves empreses (grans i dominants, però com altres) sinó per la seva enorme personalitat i capacitat d'influir”, ha reflexionat a través del seu compte de Twitter l'editor Ernest Folch.

També a través del Twitter, el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, s'hi ha referit com “un home d'acció. L'exconsellera de Cultura Caterina Mieras, ha assenyalat que “ha treballat molt per el món editorial i de la cultura”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia