cultura

La simfònica de Berlín arriba per primer cop a l'Auditori de Girona

L'orquestra simfònica del Konzerthaus de Berlín actuarà avui per primera vegada a l' Auditori de Girona , dins la 8a temporada Ibercamera (19 h). En el seu debut a Girona, l'orquestra alemanya estarà dirigida pel rus Dmitrij Kitajenko, especialista en l'obra de Johannes Brahms i director convidat de la simfònica de Berlín des de la temporada 2012-2013. El violinista Eric Silberger, una de les últimes propostes que va fer el desaparegut mestre Lorin Maazel, interpretarà el Concert per a violí de Brahms en la primera part i en la segona part sonarà la Simfonia núm. 2 de Sergei Rakhmàninov.

Prestigi internacional

La simfònica Konzerthaus, fundada el 1952, té 12.000 abonats a Alemanya i ofereix una programació regular a Berlín, amb uns 100 concerts al llarg de l'any. A més, la formació fa nombroses gires que l'ha portat a actuar per Europa, Àsia i Amèrica. El concert que ofereix l'orquestra avui a Girona (entrades entre 25 i 66 euros) forma part de la gira que fa per l'Estat espanyol i ja l'ha dut a Alacant i Múrcia. Les següents parades seran Barcelona, Saragossa i Vitòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia