Nit dedicada a la poesia eròtica a Escaró

El cafè d'Escaró «La Trobada» acull aquest divendres 25 de setembre a partir de les vuit del vespre una vetllada titulada «Les flèches d'Eros», que inclou una exposició i un recital de poesia eròtica.

Els actes començaran amb Contes de les mil i una nits, a càrrec de Véronique Kienzel. Jo Falieu interpretarà a continuació el recital de poesia eròtica, basat en textos de Pierre Louys, Victor Hugo, Lucie Delarue-Mardrus, Verlaine i Rimbaud, Georges Bataille i Hubert Nyssen;

Els poemes seran llegits en alternància i acompanyats musicalment Dominique Guisset (arpa) et Reinier Staats (salteri); en il·lustració plàstica també es desenvoluparà un «happening pictural» a càrrec de Flo i Freddy. Aquesta escena poètica també serà oberta a les participacions espontànies d'espectadors que vulguin compartir els seus sentiments eròtics. Entrada lliure i gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.