cultura

Dansa de l'N-340 al Grec

La coreògrafa Bea Fernández creu en els espectacles en trànsit. Este lugar entre: Prethink and Free Action arrenca la programació del Grec a l'Antic Teatre. La peça es podrà veure fins demà. Avui, a més, s'aprofita la funció per inaugurar oficialment el cicle, que inclou 7 títols més aquest mes, com el que tanca el cicle que es realitzarà en el trajecte de Cadis a Barcelona per l'N-340. Aquest viatge creatiu ha començat aquesta mateixa setmana.

Fernández reivindica una dansa sense dramatúrgia. Busca un espai amb molt poques referències perquè sigui el cos el que s'expressi a partir d'unes pautes mínimes. La peça, de 50 minuts, només consta de tres coreografies: els solos de Clara Tena i Ohiana Altube i un duet en què les dues ballarines generen un univers entre els seus dos cossos: “La suma de tu i jo no és dos. És un entre el qual pot aparèixer qualsevol”, reflexiona la pensadora Marina Garcés. Aquesta és una premissa que coincideix amb aquest treball d'experimentació de la cofundadora de Las Santas i i codirectora artística de La Poderosa, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia