cultura

Laporta compta amb un equip de 14 directius i l'aval de 4.807 firmes

Josep Cubells, Marc Ciria, Xavier Bagués, Miquel Camps, Jordi Casals, Quim Cases, Alfons Castro, Mireia Fontanet, Elena Fort, Glòria Freixa , Josep Ignasi Macià, Rafael Martí, Xavier Puig i Rafael Yuste formen part de l'equip directiu

L'advocat Joan Laporta, aspirant a la presidència del FC Barcelona, ha presentat aquesta tarda en la seva seu electoral els seus catorze directius, encara que ha avançat que potser durant la campanya inclogui algun membre més, i ha informat que ha reunit 4.708 firmes de suport, que lliurarà aviat a les oficines del club.

És la segona vegada que Laporta reuneix adhesions com a cap de llista per a unes eleccions del FC Barcelona. La primera vegada que ho va dur a terme va ser en els comicis del 2003, quan va reunir 5.145 firmes (validades després de la comprovació del club) i a les eleccions va rebre 27.138 vots, que li van donar la presidència.

A la seva seu electoral, Laporta ha donat l'enhorabona a tots els qui seran els seus rivals en la campanya electoral a partir de dijous que ve, i ha llançat un missatge per animar els seus seguidors per anar a votar, ja que sospita que el dia de les eleccions, el dissabte 18 de juliol, hi haurà una “baixa participació”.

Laporta ha agraït al seu exdirector general Joan Oliver -“que ha estat el cap de campanya”, ha indicat-, i ha explicat que per reunir les 4.807 firmes ha invertit 13.851 euros.

Aquest és l'equip directiu de Joan Laporta: Josep Cubells, Marc Ciria, Xavier Bagués, Miquel Camps, Jordi Casals, Quim Cases, Alfons Castro, Mireia Fontanet, Elena Fort, Glòria Freixa, Josep Ignasi Macià, Rafael Martí, Xavier Puig i Rafael Yuste.

Laporta ha explicat que els ha escollit per ser persones “amb experiència, professionals i competents en les seves feines, i que tenen el caràcter necessari per defensar els interessos del Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Pol Wagner crea el seu tercer disc amb intel·ligència artificial

girona
girona

Enyorat Joan Domènech

girona
exposició

Al fons del mar, al centre de la Terra i a la lluna amb Jules Verne

barcelona
música

Fonso Castillo publica ‘Las ganas de verte’, una cançó per afrontar una pèrdua

girona
TEATRE

Carme Sansa capitalitza un drama sobre l’empatia entre jueus i palestins

BARCELONA
Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona