cultura

Dos DJ convertiran l'Acústica en un club a l'aire lliure

Albert Planadevall i Danielgon tancaran les nits del 28 i 29 d'agost

Maïa Vidal i Sotrac s'incorporen al festival

Com cada any, el multitudinari final de festa de les jornades de divendres i dissabte de l'Acústica serà protagonitzat per discjòqueis de primera línia que actuaran a la plaça Catalunya de Figueres. Aquest any, la nit de divendres la protagonitzarà el figuerenc Danielgon, líder de bandes com Without i resident de clubs tan importants com el Karma de Barcelona, la mítica sala Picasso de Roses i el Charly de Figueres. Les seves sessions acostumen a ser molt ballables gràcies a una barreja fantàstica de música indie, techno i el rock més transgressor del moment. La seva sessió serà especial i única, ja que servirà per celebrar vint anys de carrera. D'altra banda, dissabte a la nit serà el torn d'Albert Planadevall, DJ i presentador de Feedback, un dels programes líders d'audiència de Ràdio Flaixbac. Amb ell, la plaça Catalunya es transformarà en una gran discoteca a l'aire lliure.

Pel que fa a grups de música, l'Acústica 2015 presenta tres incorporacions per la nit de dijous a la plaça Josep Pla, que s'obre per primer cop en dijous. Per un costat, Sotrac, els guanyadors del concurs Plaça Estació Figueres, que portaran el seu pop-rock cantat en català directament des de la seva Llagostera i el seu Sant Feliu de Guíxols natals. Els acompanyaran els bisbalencs Medusa Box, guanyadors del concurs rock'n'roll Intro, que sorprendran tothom amb el seu rock'n'roll d'alt voltatge que recorda grups com Radiohead, Pixies o Blur. La cirereta de la nit de dijous a la plaça Josep Pla la posarà la dolça Maïa Vidal, que amb el seu electropop eclèctic, que barreja folk, electrònica i world music, seduirà un públic que majoritàriament la coneixerà gràcies a la cançó Our place, del curt d'aquest estiu d'Estrella Damm.

Una fira musical

El festival també anuncia la primera edició de Tot per la Música, una fira internacional dedicada als discos i instruments de col·leccionista, que organitza el Casino Menestral de Figueres. La fira tindrà lloc a la Casa Empordà de Figueres divendres (a partir de les 18 h), dissabte (de les 9.30 h a les 20.30 h) i diumenge.

LA DATA

27.08.15
s'inicia el festival Acústica, que durant quatre dies omplirà Figueres de música, en molts casos gratuïta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia