cultura

Més del 90% d'ocupació en Les Nits de Marimurtra

Els concerts han tingut una mitjana de 200 espectadors per actuació

Les Nits de Marimurtra de Blanes han aconseguit una ocupació superior al 90% aquest any, amb una mitjana de 200 persones per concert, en un recinte dissenyat per acomodar un màxim de 200 o 220 espectadors. El festival, que va arrencar el dia 1 d'agost proposant una programació més curta que altres anys, ha apostat per consolidar una programació de qualitat a l'escenari del Jardí Botànic Marimurta.

El cicle va començar amb un concert solidari a benefici de la Barcelona PID Foundation en què van actuar Enric Verdaguer i Boxets. La segona actuació va ser a càrrec de Gerard Quintana, que va oferir el concert amb més afluència de públic de l'estiu. El concert del dia 15 d'agost, que havia de ser a càrrec d'Òpera Prima (grup liderat per Susanna del Saz i Elena Martinell), es va haver d'ajornar per motius meteorològics i es va fer diumenge, 23 d'agost. El concert d'Eva Fernández Group va omplir també l'escenari del templet de Linné dissabte, 22 d'agost.

En total, unes 800 persones han assistit als quatre concerts d'aquest estiu a Marimurtra i han pogut gaudir d'un concert a l'escenari més espectacular de la Costa Brava, el situat al templet de Linné, just a sobre de sa Forcanera, la primera cala de la Costa Brava. Els beneficis que genera Les Nits de Marimurtra es destinen íntegrament a la persecució dels fins socials de la Fundació Carl Faust, que, segons els seus estatuts, són la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia