cultura

Santa Coloma posa accent local a la festa

En una norantena de les 114 activitats participen entitats o artistes colomencs

Santa Coloma de Gramenet dóna aquest vespre a dos quarts de nou el tret de sortida de la seva festa major amb el pregó de Mojinos Escozíos, que després faran un concert a la plaça de la Vila. La programació festiva, que s'allargarà fins dilluns, inclou música, exposicions, teatre, cinema a la fresca, gastronomia, esports i activitats infantils i tradicionals, entre altres propostes. Destaca el marcat accent local que s'ha volgut donar a la festa, ja que en 90 de les 114 activitats programades participen entitats o artistes colomencs.

En l'apartat gastronòmic, el Corre-Tapa aquest any bat el rècord de participació amb 56 bars i restaurants de la ciutat, que oferiran una especialitat acompanyada de beguda. El Corre-Tapa se celebrarà el dissabte i diumenge de dotze del migdia a tres de la tarda. En els establiments participants es podran comprar els mocadors solidaris per contribuir amb el programa d'aliments per a famílies sense recursos i se sortejaran sopars.

Oferta per als més joves

En aquesta edició de la festa s'ha tingut especialment en compte el col·lectiu adolescent. Per això hi ha previstos tallers de hip- hop, break dance i grafit. A més, al centre de recursos juvenils Mas Fonollar hi haurà actuacions des d'avui fins diumenge.

La festa major finalitzarà dilluns amb el tradicional piromusical, a dos quarts d'onze de la nit al parc de Can Zam, i després hi haurà un concert a la plaça de la Vila, a càrrec de Celtas Cortos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia