cultura

Més de 50 espectacles, al Teatre de la Costa Brava Sud

Joan Pera, Mercè Arànega, Justo Molinero, Gospel Viu Choir i Cris Juanico actuaran a Lloret i Blanes

Un total de cinquanta-dos espectacles per a tots els públics s'han programat entre l'octubre i el gener vinent al Teatre de la Costa Brava Sud , que aplega les programacions dels teatres de Blanes i Lloret. Joan Pera, Mercè Arànega, Josep Linuesa, Nausicaa Bonnín, Montse Germán, Paul Berrondo, Mingo Ràfols, Justo Molinero, The Gospel Viu Choir i Cris Juanico són alguns dels noms destacats d'aquesta programació. Les entrades per als espectacles de Lloret ja són a la venda, mentre que les de Blanes estaran disponibles a principis d'octubre.

La temporada de teatre professional s'obrirà el 17 d'octubre a Lloret amb l'espectacle André y Dorine, una obra de teatre gestual de la companyia basca Kulunka Teatro, que ha estat un èxit de crítica i públic a més de 20 països. L'obra està protagonitzada per una parella d'ancians que veu trencada la seva rutina per l'Alzheimer, i arriba a Lloret recomanada per la Fundació Pasqual Maragall. A Lloret també es podrà veure Femenino singular, d'Inconstantes Teatro, el 23 d'octubre; Fer riure és un art, que commemora els 50 anys de Joan Pera als escenaris, el 17 de novembre; T'estimo però no tant, amb Josep Linuesa, el 21 de novembre; Ara que ho tenim tot, amb Mingo Ràfols i Núria Casas, el 12 de desembre, i L'efecte, amb Nausicaa Bonnín i Montse Germán, el 18 de desembre.

A Blanes, la programació teatral inclourà Ahora me toca a mi, el primer espectacle del popular radiofonista Justo Molinero, el 31 d'octubre; El llarg dinar de Nadal, de La Ruta 40, el 7 de novembre; L'alè de vida, amb Mercè Arànega i Anna Güell, el 28 de novembre, i L'adulador, de Carlo Goldoni, el 12 de desembre.

La programació musical inclourà a Blanes The Gospel Viu Choir, el 30 d'octubre; el concert de Santa Cecília de la banda i cobla del Col·legi Santa Maria, el 27 de novembre, i el VIII Concert d'Any Nou de Vbella Blanes, el 3 de gener. A Lloret, la música anirà a càrrec de l'Escolania de Montserrat, el 27 de novembre, i Cris Juanico amb l'espectacle Un món de nadales, el 27 de desembre.

L'Escena Local inclourà diverses companyies amateurs com ara El Mirall, l'Agrupació Teatral del Casal de l'Obrera, etc. També hi haurà diferents propostes de teatre familiar i cinema infantil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia