cultura

Teatre, titelles i circ per a totes les edats a Mataró

El cicle ‘Sortim en família' proposa una dotzena de propostes escèniques i musicals fins al 30 de desembre

La setena edició del cicle Sortim en família presenta dotze activitats de diferents gèneres artístics per a tota la família. Fins al 30 de desembre, el Teatre Monumental, Can Gassol i el Casal l'Aliança de Mataró seran els espais que acolliran les propostes sorgides del treball conjunt de l'Ajuntament, la Xarxa Mataró, Circulant, circ en moviment i AA CC Maresme Titelles. La novetat d'enguany és un taller musical per a nadons de 0 a 1 any que es farà el 24 d'octubre a Can Gassol i que vol donar recursos per crear els primers lligams musicals entre els pares i els fills. El cicle va donar el tret de sortida, ahir, amb l'espectacle de clowns La bella tour programat per Circulant, però la mateixa entitat portarà l'obra Instants del Mag Edgard el 29 de novembre.

Pel que fa als titelles, es preveu oferir tres propostes al Casal l'Aliança. L'11 d'octubre, la companyia Titelles Vergés encetarà la programació amb un clàssic, Pinotxo, mentre que, el 8 de novembre, la companyia Binixiflat presenta una adaptació d'un altre clàssic Rita, la rínxols i els tres óssos. El 13 de desembre es podrà veure el darrer espectacle de titelles, La flor romanial, de la companyia Titelles Naip que adapta una rondalla mallorquina.

Per la seva banda, la Xarxa Mataró, una entitat que fa més de vint anys que organitza una programació estable d'espectacles familiars al Monumental, ofereix tres espectacles de teatre: El país de Boiraembor, de Sandra Rossi, el 18 d'octubre; L'avi Tonet, de la companyia Jordi del Rio, el 15 de novembre, i Les princeses també es tiren pets, d'El Replà Produccions,
el 20 de desembre.

El Sortim en família tancarà amb una nova edició del Circ de Nadal, una coproducció entre l'Ajuntament i Camaleònica Produccions que es farà del 27 al 30 de desembre al Monumental. Enguany, es podran veure tres propostes destacades: un clàssic de l'humor, Pep Vinyela, Sabanni & Circ Pistolet, i Leandre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.