cultura

Un cap de setmana farcit de música

La Pegatina, Los Caligaris i Zoo obriran avui els concerts de la Copa

La Plateria dirà demà adéu a l'envelat

La fusió hipervitaminada de La Pegatina, Zoo i els argentins Los Caligaris obrirà aquesta nit la programació de la Copa i un primer cap de setmana de Fires que inclourà altres al·licients musicals. Avui també començaran les Fires Populars, amb un concert de Pepa Llum & The Beats (surf-rock) i Liannallul (rock) al carrer de les Ferreries Velles.

Demà al migdia, la música continuarà a la Copa per al públic familiar, amb Heavy per Xics, i, tot seguit, el concert Vermut rock. Mentrestant, a la plaça de Sant Feliu la Girona Banda Band tocarà amb els seus convidats de la Unió Musical Santa Cecília de les Useres (Castelló). Demà a la tarda, el projecte Boomerang convertirà la plaça Sant Feliu en un espai integrador perquè tothom pugui gaudir de la música, amb Dj Elektrik i Acció.

També a la plaça Sant Feliu, demà al vespre hi actuaran dos músics lliurepensadors i realment independents: Pau Vallvé i el gironí Tom Hagan.

La nit de dissabte tindrà com a protagonistes a la Copa tres bandes d'alta potència: els italians Banda Bassotti i els catalans Crim i Medusa Box. A partir de les 10 de la nit també començarà a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol la que està previst que sigui l'última actuació a la ciutat de la històrica Orquestra Plateria.

El Sunset Jazz Club continuarà dissabte el seu cicle Jazz & Fires, amb l'actuació de Raynald Colom's Steel Quartet. I Temporada Alta ha programat a l'Auditori dues propostes musicals: demà a la nit, la Guerra d'Albert Pla, Fermin Muguruza i Refree, i, diumenge a la tarda, Vinicio Capossela amb Cabo San Roque.

Escenari Enderrock: veus noves

Aquest cap de setmana, les Fires de Sant Narcís estrenaran un nou espai musical, l'Escenari Enderrock, a la plaça Calvet i Rubalcaba, que estarà obert a les noves veus de l'escena musical catalana. La principal revista musical en català ha apostat per Girona com a “districte musical” –aquí organitza actualment els seus premis anuals– i ara, en plenes Fires, proposa deu actuacions musicals gratuïtes, demà i diumenge, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit. Demà hi tocaran, per ordre d'actuació, els grups Mox, Montreal 76, Pearson, Patch i Pantaleó, i diumenge ho faran Pau Figueres, Sense Sal, Copa Lotus, Trau i Bonobos. Alguns d'aquests grups han estat guanyadors o finalistes del premi Sona 9, impulsat per Enderrock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]