cultura

Un cap de setmana farcit de música

La Pegatina, Los Caligaris i Zoo obriran avui els concerts de la Copa

La Plateria dirà demà adéu a l'envelat

La fusió hipervitaminada de La Pegatina, Zoo i els argentins Los Caligaris obrirà aquesta nit la programació de la Copa i un primer cap de setmana de Fires que inclourà altres al·licients musicals. Avui també començaran les Fires Populars, amb un concert de Pepa Llum & The Beats (surf-rock) i Liannallul (rock) al carrer de les Ferreries Velles.

Demà al migdia, la música continuarà a la Copa per al públic familiar, amb Heavy per Xics, i, tot seguit, el concert Vermut rock. Mentrestant, a la plaça de Sant Feliu la Girona Banda Band tocarà amb els seus convidats de la Unió Musical Santa Cecília de les Useres (Castelló). Demà a la tarda, el projecte Boomerang convertirà la plaça Sant Feliu en un espai integrador perquè tothom pugui gaudir de la música, amb Dj Elektrik i Acció.

També a la plaça Sant Feliu, demà al vespre hi actuaran dos músics lliurepensadors i realment independents: Pau Vallvé i el gironí Tom Hagan.

La nit de dissabte tindrà com a protagonistes a la Copa tres bandes d'alta potència: els italians Banda Bassotti i els catalans Crim i Medusa Box. A partir de les 10 de la nit també començarà a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol la que està previst que sigui l'última actuació a la ciutat de la històrica Orquestra Plateria.

El Sunset Jazz Club continuarà dissabte el seu cicle Jazz & Fires, amb l'actuació de Raynald Colom's Steel Quartet. I Temporada Alta ha programat a l'Auditori dues propostes musicals: demà a la nit, la Guerra d'Albert Pla, Fermin Muguruza i Refree, i, diumenge a la tarda, Vinicio Capossela amb Cabo San Roque.

Escenari Enderrock: veus noves

Aquest cap de setmana, les Fires de Sant Narcís estrenaran un nou espai musical, l'Escenari Enderrock, a la plaça Calvet i Rubalcaba, que estarà obert a les noves veus de l'escena musical catalana. La principal revista musical en català ha apostat per Girona com a “districte musical” –aquí organitza actualment els seus premis anuals– i ara, en plenes Fires, proposa deu actuacions musicals gratuïtes, demà i diumenge, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit. Demà hi tocaran, per ordre d'actuació, els grups Mox, Montreal 76, Pearson, Patch i Pantaleó, i diumenge ho faran Pau Figueres, Sense Sal, Copa Lotus, Trau i Bonobos. Alguns d'aquests grups han estat guanyadors o finalistes del premi Sona 9, impulsat per Enderrock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona