cultura

Pep Camps invita a pintar un cel a la biblioteca Rahola

El pintor participa en el cicle ‘Artisteja' amb un collage mural obert a a la inventiva dels usuaris

L'acció col·lectiva s'allargarà fins al 19 de desembre

L'artista Pep Camps (Girona, 1962) és el nou convidat de l'espai Artisteja que organitza la biblioteca Carles Rahola de Girona perquè diversos creadors proposin als usuaris de participar en un procés artístic col·lectiu. Pep Camps ha plantejat un collage mural amb el títol Pintem un cel, damunt el qual tothom qui ho desitgi és invitat a ficar-hi cullerada durant un mes, fins al 19 de desembre. Amb aquest propòsit, l'artista ha disposat damunt una taula a tocar de la paret escollida tots els estris necessaris: papers de diari vells, tisores, cola i pintures. “Proposem construir un cel amb cels de diferents formes i colors, un cel gran i variat”, comenta Pep Camps, un artista de llarga trajectòria que actualment també exposa al restaurant Divinum del carrer Albereda.

El cicle Artisteja és una iniciativa de la biblioteca Rahola per implicar els usuaris en un projecte artístic efímer a la sala d'arts de la primera planta. Fins ara, hi han participat també Quim Corominas, Laia Fabre, Arturo Solari, Catalan Hunter i Nirvana Jiménez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia