cultura

Escola Valenciana estrena pel Nadal “Phantom Boy”

Les projeccions tindran lloc als cinemes Ocine del Centre comercial Aqua de València a un preu de 5 euros

Del 20 de desembre al 5 de gener Escola Valenciana possibilita veure una pel·lícula familiar i en valencià, Phantom Boy, dels realitzadors de la guardonada Un gat a París, Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol. De nou, les projeccions tindran lloc als cinemes Ocine del centre comercial Aqua de València a un preu de 5 euros.

Escola Valenciana continua amb la tasca de fomentar la cultura, oferir productes de qualitat i en valencià i facilitar l'accés a pel·lícules en llengua pròpia als cinemes comercials amb un preu de 5 euros. Així, en aquesta ocasió, l'entitat cívica presenta la nova edició de Cinema de Nadal d'Escola Valenciana i ofereix a la ciutadania la projecció de Phantom Boy els dies 20, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30 , 31 de desembre i el 2, 3 , 4 i 5 de gener a les sales Ocine del centre comercial Aqua de València, en sessions matinals, a les 12 hores.

Phantom Boy és una pel·lícula recomanada per a infants a partir de 7 anys, que compta amb tots els elements d'un relat policíac de cinema negre clàssic i amb el toc de fantasia de les pel·lícules d'herois que transcorre a la cinematogràfica ciutat de Nova York. L'argument, amb la seua complexitat, sentit de l'humor i tendresa, avança a ritme d'aventura i planteja la lluita entre llums i ombres, i entre la salut i la malaltia. És important assenyalar que aquest film va inaugurar la mostra de Barcelona el Meu Primer Festival de Cinema i que posteriorment ha sigut presentat en el Festival de Sevilla SEFF i el Festival de Gijón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia