cultura

Divinas obre avui el teló al Teatre Costa Brava Sud

El seu espectacle ‘Paradís' es podrà veure aquesta nit a Blanes

La temporada de Blanes i Lloret inclou 54 propostes

El trio Divinas presentarà aquesta nit el seu espectacle Paradís al Teatre de Blanes (21 h, 18 euros), que obrirà també la nova temporada del Teatre de la Costa Brava Sud , la programació conjunta dels teatres de Lloret i Blanes, que arriba a la sisena edició amb un total de 54 espectacles, dels quals 17 són professionals. La resta seran protagonitzats o organitzats per entitats i grups locals.

Divinas proposa a Paradís un espectacle al més pur estil de les funcions de varietés ambulants que, durant els anys quaranta i cinquanta del segle passat, van ajudar una mica la població a suportar els rigors de la postguerra i de la dictadura franquista. Paradís parla de tota aquella generació a través dels cuplets, les coplas i els pasdobles, que les Divinas complementen amb cançons populars catalanes, i és també un homenatge als artistes que viatjaven de poble en poble i actuaven en unes condicions molt precàries.

Berto, Gossos, ‘Conillet'

La programació començarà al Teatre de Lloret el 12 de febrer amb Berto Romero (Sigue con nosotros) i continuarà amb Esperança Dinamita, de Le Croupier, el 13 de febrer; Ligeros de equipaje, de Viridiana, el 27 de febrer; Petits monstres, de Marilia Samper, el 5 de març; Marits i mullers, d'Àlex Rigola, l'11 de març; el musical Alex O'Dogherty & La Bizarrería, el 2 d'abril; Neus Català, un cel de plom, el 9 d'abril; Gossos, el 20 de maig, i Così fan tutte, de Mozart, el 21 de maig.

A Blanes també es podrà veure El sommelier, de Fermí Fernández, el 13 de febrer; Temps, de Quim Masferrer, el 19 de març; Conillet, de Clara Segura, el 23 d'abril; Trasllats, de la Cia. Luthie de dansa-jazz, el 8 de maig, i You say tomato, de la Cia. Sala Trono, el 27 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic