cultura

Sabadell tindrà una festa major renovada el 2017

Sabadell obre el camí per repensar la festa major i renovar-la amb vista a l'any vinent. El nou govern quadripartit de Sabadell, format per ERC, la Crida, Unitat pel Canvi i Guanyem, torna a apostar per obrir un procés participatiu a la ciutat per endegar canvis després de consultar la ciutadania sobre l'estratègia de desenvolupament urbà sostenible i integrat i de posar en marxa l'auditoria ciutadana Posem llum a l'Ajuntament. Aquest cop es demanarà als veïns i a les entitats la seva col·laboració per repensar, juntament amb regidors del consistori i els tècnics municipals, el model de la festa major que segons la tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació, Marisol Martínez, prové del 1979. Volem encetar un debat que permeti actualitzar, revisar i renovar-ne el patró”, afirma Martínez.

Els resultats d'un any de debat es veuran reflectits a la festa major de l'any vinent. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, explica que “cal fer un repàs del que han sigut totes les festes majors fins ara. Així, el debat ha de ser exhaustiu i profund, per això necessitem un any per portar-lo a terme, tot i que la festa major d'enguany ja inclourà elements que sorgeixin del procés”. Es crearan tres comissions de seguiment: una de tècnica, una de política i una altra formada per entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia