cultura

Muse, Chemical Brothers i Massive Attack s'incorporen al FIB 2016

El festival se celebra entre el 14 i el 17 de juliol a Benicàssim

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha comunicat aquest dimecres la incorporació com a caps de cartell dels grups Muse, dels referents de l'electrònica Chemical Brothers, els hipnòtics Massive Attack i la força de The Vaccines, entre altres noms. A través d'una nota de premsa, l'organització ha anunciat que Muse presentarà al FIB en exclusiva per a l'Estat espanyol un nou espectacle per al seu setè àlbum Drones i ha celebrat la notícia assenyalant que aquest nou treball és “una rotunda ostentació de contundent èpica que supera tot el fet per aquesta banda”.

Al costat d'aquests noms s'incorporen Disclosure, Catfish and the bottlemen, The 1975, Hinds, Ramírez Exposure, Kero Kero Bonito, Perlita o Soledad Vélez. El festival se celebra entre el 14 i el 17 de juliol a Benicàssim (Plana Alta).

Les noves incorporacions se sumen a les ja anunciades de Bloc Party, Delorean, Mac Demarco, Kendrick Lamar, Major Lazer, Jamie XX i The Maccabees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia