cultura

Cinema comercial al Teatre de Lloret durant un any

L'associació Espai Setè Art programarà pel·lícules de manera regular quan l'equipament estigui lliure

El consistori veu prioritàries les arts escèniques, però lloa que es rendibilitzi la instal·lació

El Teatre Municipal de Lloret de Mar serà també un cinema els pròxims dotze mesos. Un conveni de l'Ajuntament amb l'entitat Espai Setè Art permetrà als lloretencs veure pel·lícules del circuit comercial els dies que no hi hagi teatre o cap altra activitat. La nova etapa es va estrenar amb un acte gratuït dilluns al vespre.

L'Ajuntament de Lloret i Espai Setè Art han signat un acord per un any, segons el qual l'entitat assumirà la gestió cinematogràfica i té la intenció de projectar pel·lícules actuals de manera regular. “Abans de tenir les instal·lacions tancades, és millor donar-hi un ús, i és bo que s'hi faci cinema”, sosté el regidor de Cultura, Albert Robert (CDC). El responsable de Cultura hi afegeix que les arts escèniques són prioritàries i que la programació del cinema s'haurà d'ajustar a la disponibilitat del teatre.

El teatre de Can Saragossa es va omplir dilluns en l'estrena de la nova etapa per a cinèfils. Es va projectar Truman, de Cesc Gay i amb Ricardo Darín com a actor protagonista. El film ha estat el gran vencedor dels recents premis Gaudí i Goya. Hi havia, entre d'altres, l'impulsor de la nova etapa de cinema al municipi, Isidor Llorca (Espai Setè Art).

‘Palmeras en la nieve'

Dissabte i diumenge a 2/4 de 9 del vespre i dilluns (dia 22) a les 9 es podrà veure Palmeras en la nieve al teatre. Les entrades es podran comprar anticipadament al Puntet o a la botiga Disc Club, i una hora abans de la projecció a taquilla.

L'activitat de Setè Art coincidirà amb les sessions del Cine Club Adler, que des de fa mesos ha programat actes de tant en tant. Demà a la nit (a les 9) ha programat el documental En marxa.

LA XIFRA

5
euros
valdrà l'entrada de cinema al Teatre de Lloret; els caps de setmana i festius, el preu serà de sis euros.

Projector i equip de so de 90.000 euros

L'anterior equip de govern (CiU i ERC) va comprar l'any passat un projector digital i un equip de so valorats en 90.000 euros. La voluntat era que l'equipament funcionés alhora com a cinema i com a teatre. El teatre de Can Saragossa tenia llavors un projector vell. L'actual equip de govern “vol aprofitar les instal·lacions al màxim”, afirma el regidor de Cultura, Albert Robert. El teatre es convertirà en el segon equipament de la Selva que projecta cinema de manera regular, després del multicinema de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia