cultura

El jurat elegeix els finalistes dels premis Carles Rahola

El jurat dels VII Premis Carles Rahola de Comunicació Local va fer públic els finalistes dels guardons que s'atorguen dijous vinent. En la categoria de millor projecte sobre comunicació periodística, el jurat ha nomenat com a únic finalista Gidària, una revista d'economia solidària, una proposta de Nina Pagès, Paula Mejide i Sergi Custey. Com a millor treball de premsa hi competeixen els reportatges Diàlegs d'educació de Mairena Rivas i Josep Maria Mora publicats al Setmanari de l'Alt Empordà, Les assassines silencioses de Tura Soler publicat a El Punt Avui i Miquel Toll per les entrevistes de l'Ariet.cat i Directa. La cobertura especial de les eleccions municipals del 2015 al Baix Empordà emès a Ràdio Capital de l'Empordà, Ràdio Begur, Ràdio Bisbal i XtraFM Costa Brava i la sèrie de reportatges Petites grans històries de Paula Brujats emesa a Ràdio Girona competeixen en la categoria de ràdio. El jurat també ha volgut reconèixer l'esforç que suposa fer Girona Ara, un programa de quatre hores, d'àmbit comarcal, a l'emissora FeM Girona 92.7 FM.

Com a millor programa televisiu, el jurat ha escollit Salpem! de Marta Gibert, emès per TV3, i Fora de lloc, d'Octavi Muní i Joan López, emès per la Xarxa Audiovisual Local. En fotografia el jurat ha volgut destacar la manca de participació femenina. Els finalistes són Toni Ferragut, per la sèrie de cinc fotos A cop de pedal i a ritme de swing, publicada a Ariet.cat i Directa; Aniol Resclosa, per la sèrie de cinc fotos Minut 91, publicada al Diari de Girona i Jordi Ribot, per la sèrie de quatre fotos La casa cremada, publicada a El Punt Avui. La categoria de fotografia digital ha quedat deserta. El jurat ha trobat a faltar en els treballs presentats la profunditat que ofereix internet amb elements multimèdia i noves narratives. En la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, el jurat ha elegit com a finalistes Jordi Gamero, per la iniciativa Pla de Comunicació del Projecte Life Pletera de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, i Narcís Mir, Àlex Cebollero, Gerard Prohias, Sílvia Esteva i Lídia González pel projecte TreballemxPalafrugell, de l'Ajuntament de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor Juan Brujo, líder de la banda d’extrem metal Brujería

patrimoni

La Sagrada Família escalarà l’any que ve els 172’5 metres

Barcelona
cultura

El festival Premià del Mal reunirà escriptors de novel·la negra i criminòlegs

premià de mar
Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona
MÚSICA

Músics d’Els Pets, Umpah-Pah, Sopa de Cabra i Lax’n’Busto homenatjaran Marc Grau

barcelona
CRÒNICA

Lucia Fumero enamora a Vic amb el seu ‘Folklore’

art

Sala Dalmau, 45 anys i com el primer dia

barcelona
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA