El solo de María Muñoz sobre Bach obre a Celrà el 20è aniversari de Malpelo

Bach, un solo de la ballarina i coreògrafa María Muñoz a partir de l'obra El clavecí ben temperat (1722-1740), de J.S. Bach, interpretada per Glenn Gould, obrirà avui a l'Ateneu de Celrà (21h, 10 euros) una nova presentació del projecte Swimming horses, amb què la companyia Mal Pelo celebra el seu 20è aniversari amb diverses representacions i activitats. Bach es va estrenar en una primera versió el 26 de febrer del 2004 a l'Espai Lliure del Teatre Lliure, i en la seva versió definitiva el 19 de novembre del 2005 a Temporada Alta. Des de la seva estrena, Bach s'ha vist arreu del món, a ciutats com ara Beirut, Salzburg i Mont-real. Aquest solo de 50 minuts s'articula només a través del cos i la música de Bach i és un dels primers grans projectes en la trajectòria de Mal Pelo, la companyia creada el 1989 per Muñoz i Pep Ramis.

El projecte Swimming horses es continuarà desenvolupant dins de Temporada Alta amb les coreografies Amadou, de Leo Castro, els dies 30 i 31 d'octubre a L'Animal a l'Esquena de Celrà, i Jukebox, de Jordi Casanovas, el dimecres 25 de novembre al Teatre de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic