cultura

Malú ja ha venut 5.000 entrades a Girona

El concert de dissabte a Fontajau serà el tercer del seu Tour Caos 2016

Malú , “la veu femenina indiscutible del pop espanyol”, actuarà dissabte vinent al pavelló de Fontajau de Girona (21.30 h; 46, 41 i 33 euros), en el que serà el tercer concert del seu Tour Caos 2016, iniciat el 22 d'abril passat a Salamanca, després que el primer concert inicialment previst, el 16 d'abril a Còrdova, s'hagués de suspendre pel mal temps.

Malú torna a Girona dos anys després del seu últim concert a Fontajau, el 22 de febrer del 2014, i la previsió és que el pavelló torni a quedar tan ple com aquell cop: ja s'han venut unes 5.000 entrades per al concert de dissabte. Ja s'han exhaurit les entrades de pista i les de les grades laterals més properes a l'escenari. Encara queden localitats disponibles a les grades de la meitat posterior del recinte, al preu de 41 euros.

El de Girona serà també el primer concert de la gira a Catalunya, on Malú té previst fer diverses actuacions en els mesos vinents, inclosa la del 20 de maig al Palau Sant Jordi i la del 4 d'agost al Festival de Cap Roig. Durant la gira del 2014, titulada , unes 600.000 persones van veure Malú en directe.

Malú (Madrid, 1982) actua en els concerts del Tour Caos acompanyada per una banda de set músics: Rubén García, teclats i direcció musical; Paco Beneyto, bateria; Yago Salorio, baix; José Sánchez, guitarra; Julián Olivares, guitarra; Carlos Calzada, guitarra, i Yaiza García, cors. Luis Pastor s'ha encarregat del disseny de l'escenografia i les llums. Pastor, que ha treballat amb artistes com ara Alejandro Sanz, Maná i Miguel Bosé, ha creat un concepte d'escenografia molt canviant i dinàmic. L'espectacular producció inclou 80 motors, dels quals 25 són de velocitat variable, i 140 metres quadrats de pantalla de vídeo. Cinc estructures giratòries distribuïdes per tota la boca de l'escenari permeten moure més 4.500 quilos.

Caos és el tretzè disc de Malú des que va debutar el 1998 amb Aprendiz. Neboda del guitarrista Paco de Lucía, María Lucía Sánchez, Malú, ha venut més de dos milions i mig de discos al llarg de la seva carrera, que en els últims anys s'ha reforçat mediàticament amb la seva participació com a coach a La Voz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia