cultura

El Gran Circ de Nadal de Girona mira a l'Orient

Ha presentat la programació i engega una campanya de promoció

Quan tot just es flairen les primeres aromes del Temps de Flors i, precisament, per aprofitar la repercussió que té aquest certamen floral, s'ha presentat la programació del Gran Circ de Nadal de Girona i la primera campanya de promoció de descomptes per a la compra d'entrades. La cita, que ja s'ha consolidat com un referent per a la dates nadalenques, tindrà lloc un cop més del 25 al 28 de desembre al pavelló de Fontajau. Quatre dies en què 30 artistes de 10 països diferents oferiran un espectacle “únic”, com subratlla el seu director, Genís Matabosch, ja que només es podrà veure a Girona i només durant aquestes dates concretes.

I si en la primera edició es va mostrar una selecció de les principals atraccions de circ sobre gel, i l'any passat l'eix central va ser la màgia, aquest any els espectadors viatjaran de ple a l'Orient. Les dues hores que durarà El circ dels Reis Mags portaran grans figures del món del circ internacional i endinsaran el públic en l'exotisme del país de Ses Majestats i de Les mil i una nits amb l'acompanyament en directe d'una orquestra en viu. Destaca la presència del quintet de monociclistes xineses Troupe Hohhot, l'equilibrista contorsionista Andrey Kathov,
la Troupe Zola de saltadors a la bàscula de Mongòlia Zola i la presència dels germans Giang del Vietnam.

Pel que fa a la campanya promocional de llançament, és del 7 al 15 de maig, dies en què es farà un descompte de 5 euros per cada entrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia