cultura

Elliott Murphy, Immaculate Fools i La Bien Querida, a l'In-somni 2016

La plaça Calvet i Rubalcaba de Girona acollirà un concert gratuït on actuaran The Crab Apples, Sexy Bicycle i Waltrapa & Cashmakers

El Festival In-somni 2016 canvia de dates i d'escenaris. Enguany, el festival es farà del 8 al 12 de juny i en set espais diferents de Girona i Salt com l'Auditori de la Mercè, la sala Platea o la Mirona. Fins ara, el certamen s'havia portat a terme a la zona de la Copa. Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida són els caps de cartell d'aquesta nova edició que ha incorporat un concert gratuït, el dissabte 11 de juny, a la plaça de Calvet i Rubalcaba on actuaran The Crab Apples, Sexy Bicycle i Waltrapa & Cashmakers. “És un festival elitista de preu baix, assequible a tothom, per gaudir de la música”, ha explicat el tinent d'alcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas. Fins al 10 de maig es pot adquirir un abonament per veure tots els concerts per 30 euros. A partir del dia 11 costarà 40 euros. El Museu del Cinema també s'ha sumat a l'esdeveniment i projectarà The second act of Elliott Murphy i Rock contra la guerra.

Murphy actuarà el 8 de juny a l'Auditori de la Mercè, Pantaleó el 9 de juny al local Yeah! de Girona, Xebi SF, Sanjays i La Bien Querida pujaran a l'escenari de la Sala Platea el divendres 10 de juny. Marion Harper i Immaculate Fools també actuaran en aquest mateix espai el diumenge 12 de juny i a la Sala Mirona actuaran The Saurs, Capsula, Bullitt i Slavedown el divendres 10 de juny i Adrià Puntí el dissabte 11 de juny.

Des del consistori, el regidor Ribas assenyala que han canviat les dates i els llocs perquè cal “reordenar el volum de festivals de Girona i comptabilitzar dates, artistes i conceptes, buscant els trets diferencials”. El director de l'In-somni, Jaume Massaguer, ha explicat que enguany han volgut “donar un nou impuls” al certamen musical buscant un públic més específic. Per això el festival “proposa noms que no es poden veure en altres festivals”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.