cultura

El conservatori L'Energia farà el seu primer concert de fi de curs

L'Energia de Palafrugell, el segon conservatori professional de les comarques gironines, farà diumenge vinent el seu primer concert de final de curs al Teatre Municipal (11 h), on les seves formacions compartiran escenari amb les de l'Escola de Música per interpretar bandes sonores de pel·lícules.

En el seu primer curs, L'Energia ha tingut 42 alumnes reglats, de 1r a 4t curs. Fins al 30 de maig portarà a terme les proves d'accés al curs vinent, que amplia la seva oferta fins a 6è. Al juliol obrirà un nou període d'inscripció per a les proves d'accés del setembre. La previsió és que el curs vinent el conservatori tingui una setantena d'alumnes.

L'Energia, que ja forma part de l' Associació de Conservatoris de Catalunya , ha estrenat durant el seu primer curs la cobla i ha consolidat les orquestres, la big band i els combos. El curs vinent farà un intercanvi amb alumnes de piano del País Valencià.

D'altra banda, l'Escola de Música de Palafrugell ja ha obert les inscripcions per a les dotzenes colònies musicals a Puigpardines, que tindran lloc del 3 al 10 de juliol per a alumnes de tots els instruments que tinguin entre set i catorze anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia