cultura

cultura

circ

Els pallassos prenen els carrers de Vilanova de la Muga per la Fira del Clown

Dissabte se celebrarà la cinquena edició, en què s'homenatjarà l'ONG de pallassos d'hospital Pallapupas

Hi haurà una quinzena d'actuacions en quatre escenaris

Un any més arriba la Fira del Clown de Vilanova de la Muga, un festival de pallassos, pallasses, música i circ que omplirà els carrers de la vila. Aquest festival, que dissabte celebrarà la cinquena edició, homenatjarà Pallapupas, l'ONG de pallassos d'hospital, entitat que serà guardonada amb el guardó Pallasso de l'Any 2016.

En el decurs del dia s'oferiran diversos espectacles i tallers, tots relacionats amb el món del clown, el circ i l'animació. Hi haurà una quinzena d'actuacions distribuïdes en quatre escenaris on es podran trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom, com ara Mabsutins, Jam, Martademarte o les companyies Filigranes i Panettone Brothers.

Durant la jornada també hi participaran dos reconeguts pallassos de l'ONG Pallassos sense Fronteres: Sabanni i Javier Ariza, que tornen a la fira per presentar plegats Aiaiai!!!, un espectacle protagonitzat per dos personatges excèntrics que proposen un còctel de rutines de màgia, circ i humor.

També la companyia de circ Filigranes oferirà dues propostes engrescadores: en la primera, un taller de circ de gran format, es podran practicar tècniques com ara malabars o l'equilibri; en la segona, titulada El Circ Filixic, es barregen diferents disciplines i s'interacciona amb el públic.

I per tercer any consecutiu, el públic podrà gaudir de la Cursa de Sabatots Memorial Joan Montanyes, en què pallassos i pallasses d'arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen i amb dues úniques finalitats: homenatjar el pallasso Monti i arribar a la meta sense fer el ridícul.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.