cultura

cultura

humor

Ventall humorístic

El Singlot Festival, que es realitza dins el Festival de Porta Ferrada, celebra una segona edició amb Goyo Jiménez, Leo Bassi i Andrés Lima, entre d'altres

“La innovació del festival és conjugar els diversos formats que s'utilitzen
en l'humor”

L'objectiu principal del Singlot Festival, produït per El Terrat i The Project, és fer sanglotar de riure tots els seus assistents. “Riure és sa”, declara Tito Ramoneda, director de la promotora The Project. Enguany Sant Feliu de Guíxols serà el marc durant el 28, 29 i 30 de juliol de la segona edició d'aquest festival “de petit format”, segons el seu director, el comediant Andreu Buenafuente. Aquesta trobada, en què la comèdia és la protagonista, agrupa diversos espectacles humorístics, que s'engloben dins el Festival de Porta Ferrada.

“Intentem explorar tots els camps de la comèdia”, remarca el director. La part innovadora del Singlot Festival és conjugar els diversos formats que s'utilitzen en l'humor, “no només els monòlegs”, per crear una primera proposta multidisciplinària d'aquestes característiques. Per això, aquest any la programació inclou monòlegs com ara El sommelier, de Fermí Fernández, i By the way, de Goyo Jiménez; xous com ara Nano Cabaret, d'Yllana, i Be God is, de l'Espai Dual; projectes trencadors com ara Mal Martínez, de Marc Martínez, i les jornades acadèmiques amb la master class d'Andrés Lima.

A més, aquesta segona edició, ja més consolidada, entregarà el primer premi Singlot a Leo Bassi, que va ser clau en l'execució de la passada edició. També hi haurà nous espais d'exhibició amb més capacitat, com ara Las Vegas i l'Espai Thyssen, que conviuran amb els de l'any passat. “Sembla que el Singlot va agafant solidesa, és un festival d'humor fet amb molta serietat”, bromeja Andreu Buenafuente.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic