cultura

Recta final d'una Patum “tranquil·la i oberta”

La Patum arriba a la recta final. Avui, darrer dia de festa grossa a Berga, que també s'espera multitudinari, seguint la tònica d'aquests dies. “Ha estat, un any més, una Patum massiva i emocionant; una festa segura i més tranquil·la i oberta”, ha destacat la regidora de Patum, Mònica Garcia (CUP). “Malgrat que la nostra primera Patum al govern ens espantava una mica, perquè organitzar-la requereix molta coordinació, personal, infraestructura, seguretat..., està anant molt bé”, ha dit.

Aquest migdia, Patum de Lluïment (12 h), i a la nit (21.30 h), Patum completa amb salts de totes les comparses i salts de plens. La diada estarà marcada per l'aniversari de les dues parelles de gegants –150 anys dels vells i 125 dels nous–, que en el primer salt ballaran al ritme de la cançó de Bruce Springsteen If I should fall behind i protagonitzaran una petita interpretació teatral, entre altres sorpreses.

A més, la darrera Patum completa d'aquest maig comptarà amb convidats de luxe. Aquesta nit seran al balcó de l'Ajuntament de Berga presenciant els salts al costat de les autoritats locals el conseller de Cultura, Santi Vila; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el diputat delegat de Cultura de la Diputació, Joan Josep Puigcorbé, i el diputat de Democràcia i Llibertat al Congrés Carles Campuzano.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia