cultura

cultura

Festival

Pau Riba i Joan Miquel Oliver, sota la palmera

El festival Sota la Palmera oferirà, aquest estiu, més de 30 espectacles

El sisè cicle d'estiu Cultura de Carrer a l'Espai Jove la Palmera de Tarragona programarà més de trenta espectacles de diferent format, del 6 de juliol al 6 d'agost. L'espai obrirà les portes al festival Sota la Palmera, el dissabte 2 de juliol, amb l'espectacle La batecada, una festa que permetrà visualitzar totes les opcions que ens ofereix l'estiu. La programació musical, que es farà els caps de setmana, presenta un cartell d'artistes reconeguts com són Joan Miquel Oliver (9 de juliol), Pau Riba (15 de juliol) i Joan Colomo (16 de juliol), amb grups de l'escena local com ara Götttemberg, Mi-te'ls i Trau. Els dimecres es farà cinema a la fresca, amb cinc projeccions d'audiovisuals que posaran de manifest la situació actual i el debat de carrer sobre els murs i les fronteres entre la ciutadania. Els dijous es dedicaran a les arts escèniques, amb un cicle destinat a mostrar accions de teatre, dansa, música d'autor o il·lustració dinamitzades per Genovesa Narratives Teatrals.

En total, seran 21 dies amb 36 activitats culturals innovadores, 24 de les quals programades conjuntament amb joves creadors i entitats, sis activitats formatives i sis més d'organitzades amb el departament de Cooperació de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia