cultura

Proyecto Beta, com a preludi a Nits de Clàssica

La formació de joves músics actua avui al claustre de Sant Pere de Galligants

Joventuts Musicals de Girona s'ha encarregat d'escollir tres propostes fresques de joves talents de casa nostra per a la secció Obertura!, que serveix com a preludi inaugural de la programació del festival Nits de Clàssica que comença dimecres, 29 de juny, amb l'actuació de Les Musiciens du Louvre. A més del pianista Marc Serra (ahir) i Pau Riuró (demà, 21 h), destaca el concert que oferirà avui al claustre de Sant Pere de Galligants (21 h, gratuït) Proyecto Beta. Concretament actuarà el quintet de vent de la formació amb el concert Viajando a Quinteto, que consta de cinc peces de cinc compositors escollides per transportar l'oient a cinc països i sonoritats diferents, exactament seran: Danzi (Alemanya), Andrej Rubtsov (Rússia), Ibert (França), Jordi Cornudella (Catalunya) i Paquito D'Rivera (Cuba).

El projecte es va fundar fa dos anys amb diversos músics professionals formats a les millors orquestres nacionals, com ara l'OBC, la JONC, l'Orquestra del Vallès i l'Orquestra de Sant Cugat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia