Ivan Carbonell i Carme Carceller han estat els guanyadors dels premis literaris de Torrent

En aquesta edició el premi de poesia ha estat declarat desert pels membres que han jutjat les obres presentades

Amb l'acte d'entrega dels premis de narrativa, poesia i teatre Ciutat de Torrent, es posava termini a la Setmana de les Lletres Valencianes d'aquesta localitat del vessant Sud de la Comarca de l'Horta.

Ivan Carbonell i Carme Carceller han estat els guanyadors dins les modalitats de narrativa i de teatre juvenil, mentre Joan Pla restava com a finalista del premi de narrativa i el guardó de poesia restava desert en aquesta ocasió i el muntant econòmic se sumarà a l'edició de l'any vinent.

Així doncs, El secret del Mas de la Pedra ha estat la novel·la guanyadora de l'onzena edició del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent i El somni on hi havia massa gent ha obtés el guardó de teatre d'aquesta segona edició de textos dramàtics.

Curioses cites literàries

PERE ROSSELL

Si alguna cosa em va sobtar de l'acte d'entrega de guardons dels premis literaris de Torrent no és ni la presència del periodista de Canal 9 que ocupa càrrecs directius des de fa anys, ni l'actuació dels professors del Conservatori de Torrent. El que més em va sobtar van estar les paraules del regidor d'Hisenda que actuava en nom i representació de l'alcaldessa qui, malgrat haver anunciat la seua presència, no li va estar possible acudir a aquesta convocatòria que va omplir la sala d'actes de la Casa de la Cultura. El que més em va sorprendre, doncs, va ser el fet que per a cloure un acte literari en valencià, el regidor tirara mà de Santa Teresa i d'Avellaneda, conegudíssims autors valencians, com tothom sap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA