cultura

Talents emergents a Torroella i l'Estartit

Un tast d'actuacions al Palau Robert de Barcelona (construït entre el 1898 i el 1903 amb pedra del massís del Montgrí) va servir ahir per donar a conèixer la programació del tercer Fringe de Torroella. El festival de talent musical emergent aplegarà el 27, el 28 i el 29 de juliol a diferents espais de Torroella de Montgrí i l'Estartit (també hi haurà tres concerts al Palau Robert) una vuitantena de joves intèrprets d'alguns dels millors conservatoris i de les millors escoles superiors de música d'Europa, que oferiran 25 concerts gratuïts d'estils que van de la música antiga al pop-rock. Les tres escoles superiors de música de Barcelona (Esmuc, Taller de Músics i Conservatori del Liceu), la Guidhall de Londres, el Conservatori de París i el Hochschule de Friburg són els centres d'on han sorgit els grups participants.

“El Fringe és un punt de trobada que subratlla el binomi educació i cultura”, va dir ahir Montse Faura, directora d'un festival que organitzen les Joventuts Musicals de Torroella i que, enguany, amb la complicitat del concurs Sona 9, s'obre al pop-rock amb Est Oest i Coet.

Joventuts Musicals, finalment, seleccionarà una de les propostes musicals presentades en el Fringe Festival perquè sigui inclosa en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques a Catalunya de la temporada 2017-2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia