cultura

Cultura

Tarragona rep una injecció de 27.000 euros per a cultura

La Fundació Mútua Catalana reafirma el seu compromís cultural amb Tàrraco Viva, l'SCAN i l'òpera

Contribuir al conjunt de Tarragona i aportar recursos a aquelles activitats que generen riquesa de ciutat real. Aquest és l'objectiu de l'acord de col·laboració que, un any més, han reeditat l'Ajuntament de la ciutat i la Fundació Mútua Catalana. L'acord que han subscrit les dues entitats contempla una aportació de 27.000 euros en total, destinats al festival Tarraco Viva, al festival fotogràfic SCAN i al suport a l'òpera que es programa en el marc dels Teatres de Tarragona, fet que ja és habitual des de la inauguració del nou equipament el 2012, que va donar la possibilitat de programar espectacles de gran format.

“Si no fos per aquestes aportacions, no hauria estat possible dur l'òpera a la ciutat”, sosté l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), que apunta que, avui dia, aquesta ja és una proposta escènica “més que consolidada” en el conjunt del panorama de la ciutat. La fundació també aporta recursos per fer la intervenció al carrer dels Ferrers i la plaça dels Sedassos, corresponent al Circ Romà i al Congrés Internacional d'Arqueologia i Món Antic, que enguany se celebrarà al novembre. Per la seva banda, el president de la Fundació Mútua Catalana, Joan Josep Marca, posa en relleu l'interès de l'entitat a donar suport a projectes culturals que serveixin per promocionar la ciutat i també aquelles propostes que arribin de la mà de joves emprenedors.

LA FRASE

Sense Fundació Mútua Catalana no es podrien fer els programes d'òpera
JOSEP FÈLIX BALLESTEROS
alcalde de Tarragona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia