cultura

Música

El Rock Fest torna a Can Zam

Plenament consolidat com a festival insígnia del rock dur a Catalunya, el Rock Fest durà a terme avui i fins diumenge la seva tercera edició al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. Ho farà amb l'objectiu d'atreure, com l'any passat, 18.000 persones cada dia i amb un programa que inclou 41 bandes de tots, o quasi tots. els vessants del hard rock i el heavy metal, entre les quals tòtems del gènere com ara Iron Maiden (que, demà, faran a Santa Coloma l'única parada a Catalunya de la gira The Book of Souls), el guitarrista alemany Michael Schenker, els històrics Thin Lizzy (amb Tom Hamilton, d'Aerosmith, recentment incorporat al baix) i els Whitesnake de David Coverdale. El cartell inclou bandes que ja han passat pel Rock Fest –Twisted Sister i els japonesos Loudness–, grups catalans com per exemple '77 i altres noms de la primera divisió del metal, com ara Blind Guardian, King Diamond, Kreator, Anthrax i Slayer.

Un estudi encarregat per l'Ajuntament calcula en 1,5 milions d'euros els beneficis que té per a Santa Coloma que es faci, aquest cap de setmana, del Rock Fest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.