cultura

Músics internacionals, en el primer Delta Chamber

Dos antics clarinetistes de La Lira impulsen la creació d'un festival de música de cambra a Amposta, en què participaran nou intèrprets de tot Europa

La tradició de bandes a Amposta ha permès que alguns dels seus components hagen fet una carrera destacada dins del camp musical. És el cas de Laura Ruiz i Pau Rodríguez, dos clarinetistes formats a La Lira Ampostina, que des de fa anys desenvolupen la seua activitat professional com a músics en formacions de cambra de fora de l'Estat espanyol. Ara han volgut retornar els coneixements adquirits amb la creació d'un festival de música que tinga aquest estil com a fil conductor. L'han anomenat Delta Chamber Music Festival i naix amb la voluntat d'omplir el buit existent a l'Ebre en aquest vessant. Així ho explica Laura Ruiz, directora artística del festival, que remarca el vessant pedagògic de la proposta.

En el festival hi participaran nou músics de cambra de prestigi internacional. Arribaran de diversos països del continent europeu, com ara Àustria, Alemanya, França o Polònia, a més d'una arpista de Catalunya, un violinista de Menorca i els dos clarinetistes amfitrions.

Del 26 al 30 de juliol faran assajos oberts al públic per preparar els dos concerts que oferiran el divendres i dissabte d'aquella setmana. El lloc de l'actuació és el Museu de les Terres de l'Ebre, situat a la capital del Montsià, i les entrades costaran 10 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic